15 april 2013

Hemligheter - Cecily von Ziegesar

Originaltitel: Unforgettable. 
ISBN: 9789132155116. 
Utgiven: 2009.
Sidor: 208. 
Serie: It Girl (del 4). 

Kommentar: En grymt bra bok igen, fast det är väl inte så konstigt med Cecily som författaren. Cecily har ju skrivit alla Gossip Girl, men ärligt talat tycker jag att hennes spin off serie om Jenny (från Gossip Girl) är mycket bättre än Gossip Girl serien. 

Mina favorit karaktärer är Jenny och Brett. Bästisarna för alltid. Älskar de två tillsammans. Jag gillade Jenny med Easy men han är en stor sophög när han valde Callie. Men Jenny och Jeromy kanske passar riktigt bra ihop, det får man se i nästa bok. Jag älskar Brett och Kara tillsammans. 

Miljön är bra beskriven, speciellt Easy´s lilla glänta i skogen, den låter underbar! 

Handling: Att dela rum på Waverly innebär att dela allt från hemliga nattliga visiter till att dela garderob.

Men Callie Vernon har aldrig varit särskilt förtjust i att dela vare sig det ena eller det andra med sin yngre, rödkindade rumskamrat, Jenny Humphrey. Istället har de varit rivaler om samme kille, Easy Walsh. Och Callie har inga problem med att gå bakom Jennys rygg i fråga om att kyssa en viss mr Walsh.

Medan Jenny och Callie delar pojkvän, i alla fall verkar det ju så, utbyter resten av stället tankar och känslor på det nybildade forumet WOW. Här kan man ta del av de hemligaste hemligheterna, det senaste skvallret men man får passa sig . I alla fall om man ska ligga på topp.


Betyg: 4/5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar