26 mars 2014

"Carlstensveckan" av Johanna Schreiber

Carlstensveckan (kartonnage)ISBN:  9789132161919
Utgiven: 2013
Sidor: 223

Kommentar: Jag gillade boken väldigt mycket. Kändes som att den var lätt skrivet och lätt att hänga med också. Det hände saker hela tiden, aldrig en tråkig stund och det var en väldigt bra sommarbok skulle jag vilja kalla det. Jag älskar kärleksrelationerna i den här boken men att Johanna kanske hade skrivit lite mer i boken, det känns som att det fanns mer att skriva. Man får träffa på fina, avundsjuka, snälla killar och samma med tjejer även om tjejerna som vanligt är mer bitchiga.

Handling: Ebba har längtat hela året och nu är hon äntligen här, på Marstrand och seglarlägret Carlstensveckan, tillsammans med bästisarna Nova och Carro. Carlstensveckan har ett legendariskt rykte och Ebba ser fram emot en vecka av tuff segling, sköna människor och pirrigt hångel. Snygga killar råder det inte brist på och Ebba får snart svårt att välja mellan söta Pontus och galna Johan. Men allt är inte sol och glädje. Novas och Ebbas vänskap sätts på prov och Ebba tvingas konfrontera sin bästa kompis och sina egna känslor.

Betyg: 3/5

2 kommentarer:

  1. Vad kul att du gillade boken! Och jo, såklart det finns mer att skriva :) Uppföljaren kommer i höst, och få blir det ännu mer drama för Ebba! Kram Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. gud vad kul att författaren till boken kommenterat, jag antar att det du missade i den här boken kommer till uppföljaren, längtar tills höst;)

      Radera