7 augusti 2014

"Beautiful Creatures #3 Det högsta priset, det största offret" av Kami Garcia & Margaret Stohl

Beautiful Creatures Bok 3, Det högsta priset, det största offret (inbunden)Originaltitel: "Beautiful Chaos"
ISBN: 9789155259075
Utgiven: 2014
Sidor: 479
Serie: Beautiful Creatures (del 3)

Handling: Sedan Ethan mötte den mystiska Lena med det mörka håret och de gröna ögonen har ingenting varit sig likt. En värld av magi och mystik har öppnat sig för honom, och det går inte att vända tillbaka. Tillsammans har de gått igenom enorma svårigheter och deras kärlek har överlevt allt. Ethan kan inte tänka sig ett liv utan Lena.

Men de har påverkat den magiska balansen i världen en gång för mycket. Oförklarliga och mystiska saker börjar hända i deras hemstad Gatlin. Även den magiska världen är starkt påverkad. Snart står det klart att det kommer att krävas ett offer för att återställa balansen. Men vad - eller vem - måste offras för att rädda Gatlin?

Min kommentar: Den var bra, faktiskt riktigt bra. Glädjer mig att det kommer en sista bok, vill att den ska komma på svenska nu men det kommer nog ta ett tag, kanske i höst eller början av 2015. Tog lite tid tills den spännande storyn började tycker jag men det var skitbra när det väl var igång. Nästan så man är lite kär i Gatlin. Jag gillade verkligen kapitlen som utspelade sig i skolan och när Ridley var med! Shipar Ridley och Link tills jag dör typ. Som sagt kommer verkligen längta tills sista avslutande delen i serien.

Läs de andra i serien:
Beautiful Creatures #1 Mörka drömmar, livsfarlig kärlek
Beautiful Creatures #3 Det högsta priset, det största offret

Betyg:  3/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar